Skip to main content

Boka här eller ring 0418-208 00 för tidsbokning!

Nyheter

Nyhetsbrev februari 2020

Vi håller det andra tillfället för föräldraforum för samtal och verktyg kring föräldrabarn-rollen.

Arhedens vill uppmuntra till egenansvar och trycka på att hälsan är det viktigaste vi har! Med, bland annat, hälsoprofilbedömning och konditionstest för företag och privatpersoner, kan du och/eller dina anställda effektivt få kunskap och överblick kring ert mående- och påbörja ert hälsofrämjande arbete!
Back App lanserar ny stol!

Lördagen 7 mars  kl 10.00 kommer Christine Hagel,  skolkurator och beteendevetare, att hålla det ANDRA föräldraforumet rörande rollen "förälder-barn" och dess utmaningar. Under 1.5 timme får vi ta del av Christines kunskap med betoning på frågor och diskussioner.Begränsat antal platser, kostnad 150:-, i våra lokaler på Eriksgatan 20 - anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 5 mars.

Arhedens vill arbeta för en ökad hälsomedvetenhet! Vi vill hjälpa dig förebygga att du hamnar på behandlingsbänken med problem och värk från rygg och nacke. Vi vill uppmuntra dig till aktivitet och självmedvetenhet. Dagens samhälle sätter stora krav på att vi vårdar vår personliga hälsa, både den mentala och fysiska. Inom det närmsta utökar vi vårt utbud av tjänster i hälsofrämjande riktning mot företag!

Hur mår dina anställda och dina kollegor? Vad kan du göra för att få en bättre kondition och därmed må bättre, bli piggare, friskare och lägga år till ditt liv. Genom att erbjuda tjänster för företag med bland annat hälsoprofilbedömning och konditionstester blir du medveten. Medvetenhet är starten på förändringen som kan öka frisknärvaron på din arbetsplats, motivera dig till att ta steg till förbättrade dagliga vanor som lägger år till livet. Vårt utbud kommer även att innefattas av arbetsmiljö och ergonomi. Håll utkik! 

Vi samarbetar med BackApp om du inte redan bekantat dig med dem så kan du ta en titt på deras nya ergonomiska stol; Back App Hipp- ett enklare alternativ till Back App Smart men med samma unika balanserade underrede. Ta er gärna en titt på backapp.eu/sv

backapphipp backappsmart

Bokning av behandlingstider kan smidigt göras online på arhedens.se
Följ oss gärna på Instagram och Facebook- just nu delar vi med oss av övningar för att motverka uppkomst av smärta i ryggen! 

Väl mött /Annika, Susan, Peter, Christine och Cecilia