Skip to main content

Boka här eller ring 0418-208 00 för tidsbokning!

Nyheter

Nyhetsbrev mars 2020

Det var ett tag sedan du besökte oss...

.....och vi hoppas att det beror på att du mår bra!
Vårt mål är ju att du inte ska behöva besöka oss så ofta.  

Eftersom det var ett tag sedan tänkte vi passa på att berätta för dig att vi gör allt vi kan för att ge personlig och snabb service när du får ont i rygg eller nacke!

Symptom som nackspärr, utstrålning i armar, huvudvärk, ryggskott, långvarig smärta i ländrygg, ischias- besvär, besvär i armbåge eller hälarna, är dem vanligaste besvären folk söker oss för. Vi utför naprapat & massagebehandlingar samt akupunktur- och stötvågsbehandling. Vi har också en beteendevetare/samtalsterapeut som tar emot dig på KBT-samtal.

För att motverka besvär i muskler och leder erbjuder vi inom kort hälsoprofilbedömning och konditonstester för privatpersoner och företag!  Det är ett tufft samhälle vi lever i. Det ställer höga krav på att vi sköter vår mentala och fysiska hälsa. Vi ska orka ha en meningsfull FRITID, givanderelationer och  prestera på vår arbetsplats! 

Du kan sedan ett tag tillbaka kan följa Arhedens Naprapatcenter på Facebook och Instagram. Där lägger vi, bland annat, upp videos om träningsråd om hur du kan förebygga att få ont i ryggen. 

Du kan också enkelt boka tider online på år hemsida https://lanaprapat.se

Väl mött!
Annika, Susie, Peter, Christine och Cecilia 

Läs nyhetsbrevet här!